Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

çekim başkaca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inkıbaz noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, sert çekicilik koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde işlemlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi durum çabucak bapnın muhtemel olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın tarafı teselsül yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrolör şeşna düzenınması kolaylaşır ve henüz çokça zarar vermesi önlenir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi de rastgele bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları kucakin kolay açılabilmektedir.

Dizge Odası Yangın Kapıları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının tarafı dizi otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapısı camlı mümkün.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini belirli bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayan kapılardır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi sinein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya münasebet vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını eylemek yürekin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal buyurmak veya amatörce yaratmak önemlice payanlara yol hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı Yangın Kapısı kolu kabil olur.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page